Sunny Beach

   

   Statiunea Sunny Beach (Slanchev Bryag) este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, avand aproximativ 120 de hoteluri si vile si doua camping-uri.
   Sunny Beach este construita la 30 km nord de Burgas si langa Nessebar. Din Chisinau, drumul pana aici poate fi facut in aprox. 12 ore, dar merita deranjul, deoarece este o statiune cu adevarat deosebita, care poate oferi servicii complete de cazare, masa si distractie.
   Ofertele de cazare sunt diverse, existand mai multe hoteluri de cinci si patru stele, dar si de trei si doua. Multe dintre ele sunt renovate si au piscine pentru adulti si copii, Centre SPA, parcari, restaurante, terenuri de sport, sali de conferinte, baruri si magazine. Exista si doua camping-uri - Emona si Slanchev Bryag, dar si cateva bungalouri. Intre hoteluri spatiul verde este frumos amenajat cu flori, palmieri si alei.
   Plaja din Sunny Beach este recunoscuta pentru curatenie si calitatea nisipului, fiind decorata in 1996 cu „Blue Flag”. Are o lungime de aproximativ 9 km. 
   Sunny Beach este o statiune vesela si dornica sa ii faca pe turisti sa se simta bine si sa se distreze. Are amenajat un parc acvatic, terenuri de tenis si fotbal, teren de mini-golf, numeroase locuri de joaca pentru copii. Dupa o zi petrecuta la soare, seara puteti petrece in una dintre numeroasele discoteci sau cluburi deschise pana in zori. Sunt deschise multe restaurante si terase care servesc mancaruri traditionale sau cu specific international.
   Pentru cumparaturi, sunt deschise cateva centre comerciale unde veti gasi suveniruri tematice, haine, incaltaminte, cosmetice sau mancare. 
   Sunt deschise mai multe centre de inchiriere echipament pentru diverse sporturi pe apa, ca surfing, yacht-ing, scufundari sau wind-surf-ing.
   Din Sunny Beach se pot face excursii in Nessebar, unde se poate vizita frumosul oras antic.

 

 

Master Travel va propune o varietate larga de pachete turistice in statiunea Sunny Beach la un pret special.

 

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres.

 

Sunați acum
022 022 035
060 057 000
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean