Kiten

   Kiten este un oras micut, situat la 55 km de Burgas. Este construit pe peninsula Urdoviza intre doua golfuri si este una dintre cele mai modeste statiuni ale litoralului bulgaresc.
 

   Statiunea Kiten ofera cazare in cateva hoteluri si vile de 2,3 si 4 stele. Multe dintre ele sunt inconjurate de spatiu verde, au piscina, locuri de joaca pentru copii, sali de fitness, restaurante si baruri. Preturile practicate sunt in general mici.
   In Kiten sunt doua plaje, Atliman si Urdoviza, una in zona de sud si una in partea de nord a statiunii, ambele destul de linistite. Nisipul este fin, iar de la tarmul marii se pot inchiria hidrobiciclete si ski-jet-uri. Pe plaja este amenajat un teren de volei si cateva jocuri pentru copii. Se pot inchiria sezlonguri si umbrelute. In statiune exista cateva terenuri de tenis si fotbal, o herghelie care ofera cursuri de echitatie, sali de internet, un cinema in aer liber si cateva discoteci. 

 

   Restaurantele servesc preparate bulgaresti, turcesti si rusesti, unele dintre ele au amenajate terase in aer liber. Gustari se pot servi si la fast-food-uri.
   Din Kiten se pot face excursii in orasele si statiunile inconjuratoare.

 

Master Travel va propune o varietate larga de pachete turistice in statiunea Kiten la un pret special.

 

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres.

 

Sunați acum
022 022 035
060 057 000
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean