PROSOAPE ÎN CAMERĂ 

 CAZARE 7 NOPȚI/8 ZILE 

TRANSPORT TUR-RETUR

ASIGURARE MEDICALĂ

AER CONDIȚIONAT ÎN CAMERĂ

ACCES LA BAZIN

MINI-BUCĂTĂRIE ÎN CAMERĂ

CURĂȚENIE ZILNICĂ ÎN CAMERĂ 

TELL YOUR STORY

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

EXCURSIE LA MUNTELE OLIMP

EXCURSIE LA THESSALONIKI

EXCURSIE LA MĂNĂSTIRILE METEORA

Descriere hotel

APARTHOTEL  BALKAN HELLAS ★★★

www.hotelbalkanhellas.gr

De ce Aparthotel Balkan Hellas:

–       Singurul aparthotel cu piscina si curte interioara

–       Sezlonguri langa piscina – gratuit

–       Ideal pentru grupuri de prieteni

–       Petreceri organizate

–       Acces la internet wireless – gratuit

Localizare: Aparthotelul (unitate de cazare in regim de self-catering/ autogospodarire) este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori) si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 250 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala (aprox.400 m).

Studio-uri: studio pentru 2, 3, 4  persoane, cu anexa la  minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, aer conditionat, balcon sau terasa. 

Dotarea aparthotelului: curte interioara cu piscina, o piscina mai mica pentru copii, pool bar, sezlonguri langa piscina (gratuit), restaurant,  receptie, ascensor.

Descriere excursii

Mănăstirile Meteora

Meteora este unul dintre cele mai mari și cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos. Ca fenomen fizic este unic în toată lumea. Această formațiune de stânci a luat naștere datorită unui con în formă de deltă, constituit din pietre de râu și nămol, care se vărsau în vechiul lac tessalic. După separația geologică a masivilor muntoși ai Olimpului și ai Ossei, apele lacului au găsit ieșire la Marea Egee prin valea Tembi. Atunci, acest masiv în formă de deltă s-a scindat în pietre și stânci uriașe compacte cu înălțimi de până la 400 metri.

În prezent există 24 de mănăstiri, unele se găsesc într-o stare de ruină (Sfântul Duh, Sfântul Dimitrie,Sfântul Nicolae Padova și altele), în timp ce altele se conservă foarte bine, intacte și funcționează (Marele Meteor, Varlaam, Sfânta Treime, Sf. Ștefan, Rusanou, Sf. Nicolae).

Orașul Salonic

Orasul Salonic, cel de-al doilea oras ca marime din Grecia, este orasul care a fost sub stapanirea a trei imperii de-a lungul timpului: imperiul roman, imperiul bizantin si imperiul otoman. Inainte de Primul Razboi Mondial reuseste sa devina  parte integranta a  Greciei. Astazi putem descoperi in Salonic influentele tututror celor care au trecut pe aici, imbinate armonios cu ceea ce este nou si modern. Cu toate ca istoria a lasat urme peste tot, Salonicul este un autentic oras grecesc. Format prin unirea a 25 de sate  mici pe locul unei terme, Salonicul este si locul unde a fost exilat oratorul roman  Cicero.

Fiind asezat pe drumul roman care lega Occidentul de Orient, Via Egnatia,  acest lucru a  avut o mare importanta pentru Salonic, deoarece  a reusit sa prospere. De-a lungul timpului, orasul trece si prin alte incercari, cum ar fi incendiu din 1917 si cutremurul din 1950. Dar Salonicul a renascut si in 1997 a fost declarat Capitala Culturala Europeana.

Muntele Olimp

Muntele Olimp este cel mai înalt munte din Grecia – 2.917 m. Dat fiind faptul că poalele sale sunt plasate la nivelul mării, Muntele Olimp este unul dintre cei mai înalți munți ai Europa din punct de vedere topometric (diferența relativă dintre vârf și poale). Orice ascensiune pe Muntele Olimp începe din orașul Litochoro, numit și „Orașul Zeilor”.

Legendarul munte Olimp, era considerat `acoperisul lumii` si locasul zeilor in antichitate, fiind si cel mai inalt munte cunoscut al lumii civilizate de atunci.

Daca in antichitate, Olimpul era considerat locasul zeilor, locul de unde acestia guvernau lumea si destinele muritorilor, acum el a devenit loc de pelerinaj atat pentru iubitorii muntelui, cat si pentru cei pasionati de arta si cultura.

Alpinistii ii calca potecile pentru a ajunge pe varfurile sale inalte de pana la 2917m (vf Mytikas), iar turistii obisnuiti, se multumesc cu atractiile culturale, facand pelerinaje la templele antice sau manastirile crestine situate la poalele sale. Situl arheologie de la templul Dion este doar un exemplu, fiind si un loc unde se tine anual, in luna august, un festival de teatru antic.

In afara ascensiunilor montane, se mai pot vizita: baia lui Zeus (situata pe valea unui rau secat pe timpul verii), situl arheologic Dion si manastirile ortodoxe de pe munte ( Manastirea Sf. Dionisos noua, precum si cea veche, situata la aproximativ 1000m, in apropiere de Prionia).

Descriere regiune

Leptokarya este una dintre cele mai cunoscute localități ale Rivierei Olimpice a Greciei, deseori comparată cu cornul abundenței, deoarece aici se găsesc toate elementele indispensabile unei vacante liniștite. Aici veți găsi cafenele, patiserii și taverne, amplasate de-a lungul plajei, magazine cu suveniruri, supermarket-uri bine aprovizionate, discoteci și cluburi de seară. Plaja în regiune este pietroasă-nisipoasă, amenajată, iar marea calmă și limpede. Deasupra orașului se vede Muntele Olimp, care conferă stațiunii un microclimat ideal. Leptokarya este locul ideal de odihna, dar și un orășel fermecător în care vă veți putea bucura de spiritul grecesc și tradițiile locale. Săptămânal (în fiecare marți), în centrul orașului, se organizează un târg în care veți putea achiziționa legume, fructe, delicatese și diverse alte produse direct de la producătorii locali.

Cel mai important loc pentru oaspeții noștri este Aparthotelul Balkan Hellas, în care sunt organizate petreceri cunoscute în toată regiunea.

+ 3 EXCURSII CADOU

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres

 

Sunați acum
022 022 035
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean