Egipt

                                   unde totul a început...

Este deja bine cunoscut că de cîțiva ani oferim cele mai bune oferte pentru sejur în Egipt la prețuri accesibile.

Ne cunoaștem bine treaba deoarece agenții noștrii viziteaza an de an această destinație și suntem la curent cu toate detaliile.

De ce vacanță în Egipt?

Șarmul mistic al Egiptului, cunostințele despre civilizația antică, dorința de a vizita piramidele egiptene, ideea petrecerii vacanței de iarnă într-un mod mai puțin tradițional, pe un sezlong cu un cocktail alaturi...

ce să mai povestim? Ne trec prin minte atâtea lucruri frumoase şi deosebite, încât nici nu ştim despre care să vă spunem mai întâi…

Să începem cu Marea Roșie care este cunoscută pentru apele sale albastre limpezi, dar mai ales pentru abundența şi frumuseţea vieții subacvatice. Iar dacă vei întreba pe cineva pasionat de scuba, cum este această experienţă, îţi va povesti cît de fascinantă este senzaţia să te scufunzi în adîncuri, să descoperi vietăţi dintre cele mai deosebite şi cît de life-changing poate fi.

De asemenea, bucătăria tradiţională trebuie încercată! Nu poţi veni în Egipt fară să savurezi preparatele autohtone, precum tahina (un sos alb picant), falafel(chifteluţe din soia cu susan), torshy (murături picante), friptură din carne de miel sau vită, dar şi diverse preparate din fructe de mare. Însă, un adevărat deliciu sunt dulciurile tradiţionale (baclava, kunafa, bazbusa, ummuali) servite cu băuturile tradiţionale: ceaiul negru (shay), karkade – ceaiul de hibiscus şi cafeaua orientală specific aromată (kahuaturky).

Am putea vorbi la nesfîrșit...

Unele lucruri te lăsăm să le descoperi singur... Safari, diving, piramide, snorkeling, beduini, plajă superbă, parcul naţional Ras Mohammed, parasailing, stațiunea Sharm El Sheikh, magazine tradiţionale, cluburi, cafenele, restaurante cu specific pescăresc, Soho Square, Old Square, suveniruri, bijuterii, accesorii şi îmbrăcăminte din piele, bumbac, produse de olărit sau decoraţiuni, ierburi aromate şi condimente, piața Sharm al-Maya, Reciful Jolanda și lista ar putea continua la nesfîrșit.

Ce este nou în sezonul 2018-2019

Sezonul 2018-2019 din punct de vedere al prețurilor este în medie mai mare cu 30% decît sezonul precedent,dar merită menționat că și calitatea serviciilor hoteliere sunt mai înalte. Prețul serviciilor adaugătoare cum ar fi excursiile au rămas la fel sau chair au scazut(ex. excursia la Piramide, de la 120$ la 90$ în dependență de tur-operatorul local). De asemena pachetele de revelion includ și cină festivă. 

Dacă în sezonul precedent aveam două zboruri săptămînal,în noul sezon avem trei și anume: în fiecare Joi(Air Moldova 12:00), Sîmbătă(Fly One 10:00) și Duminică(Air Moldova 12:00).

Deși prețul este mai mare și avem chiar și un zbor în plus cererea pentru vacanță în Egipt s-a dublat și chair în anumite perioade s-a triplat, așa dacă plănuiți să vă petreceți vacanța în Egipt nu așteptați pînă în ultimul moment.

Metode de rezervare
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean