Riviera Holiday Club

   Riviera Holiday Club este o statiune de lux a litoralului bulgaresc, intima si cocheta, situata in continuarea statiunii Nisipurile de Aur si la 17 km de Varna.
 

   Numeroase persoane aleg sa se cazeze in statiunea Riviera deoarece este o oaza de liniste situata la doar cateva minute de zgomotoasa Nisipurile de Aur si in acelasi timp are toate facilitatile necesare unui sejur relaxant. 
 

   Are in componenta doar cateva hoteluri moderne situate toate la cativa metri de plaja si care au piscine, locuri de joaca pentru copii, baze de tratament, restaurante, sali de conferinte. In trecut, aceste hoteluri au apartinut guvernului, fiind resedinta de vara pentru membrii acestuia.
 

   Plaja este mai ingusta si strajuita de diguri care formeaza mai multe golfulete. Este mult mai libera in comparatie cu plaja de la Nisipurile de Aur.
 

   In spatele hotelurilor se intinde o padure deasa unde se pot face plimbari. In Riviera se pot practica diferite sporturi nautice.

 

Master Travel va propune o varietate larga de pachete turistice in statiunea Riviera Holiday Club la un pret special.

 

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres.

Sunați acum

022 022 035
060 057 000
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean