Kranevo

   Kranevo este un satuc turistic aflat la 25 km de Varna. Este situat intre Albena si Nisipurile de Aur. Are o populatie de aproximativ 750 de locuitori care se ocupa cu turismul sau cu agricultura.
 

   Posibilitatile de cazare sunt diverse in Kranevo, turistii avand la dispozitie vile si case particulare, dar si cateva hoteluri cochete de 3 stele. Acestea ofera conditii de cazare bune la preturi mult mai mici decat hotelurile din statiunile de top ale litoralului bulgaresc. Majoritatea sunt constructii noi, situate la mica distanta fata de plaja, au restaurant, piscina si sala de sport.
 

   Pentru distractie, Kranevo are deschise mai multe baruri, pub-uri, fast-food-uri, discoteci si restaurante. Din sat exista autobuz permanent pentru orasele Balchick, Varna si Dobrich. In Balchick puteti vizita Palatul de Vara al Reginei Maria si Gradina Botanica care il inconjoara. Din Kranevo puteti ajunge pe jos pana in Statiunea Albena, intr-o plimbare de 2 km pe malul marii.

 

Master Travel va propune o varietate larga de pachete turistice in statiunea Kranevo la un pret special.

 

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres.

 

Sunați acum
022 022 035
060 057 000
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean