Sveti Vlas

   Sveti Vlas este o statiune care s-a dezvoltat mult in ultimii ani, fiind vizibile la tot pasul numeroase investitii facute atat in infrastructura cat si in unitatile de cazare.
 

   Sveti Vlas este situata la poalele muntelui Stara Planina si la numai 3 km nord de Sunny Beach si 12 km de Nessebar.
 

   Plaja este ingusta, are o lungime de 1 km si se continua practic cu plaja din statiunea Sunny Beach. Este amenajata cu sezlonguri si umbrelute.
 

   Atuul acestei statiuni il reprezinta complexurile turistice construite in ultimii ani, care ofera conditii de cazare si facilitati pentru petrecerea unor concedii relaxante si odihnitoare. Sunt localizate pe malul marii, au piscine, spatii verzi frumos amenajate, parcari incapatoare si majoritatea beneficiaza de o arhitectura deosebita. Pentru copii au amenajate locuri de joaca, piscine cu apa mica si sunt organizate numeroase spectacole, jocuri si concursuri.
 

   In afara de hoteluri, sunt construite cateva complexe de apartamente care se pot inchiria in regim hotelier si care au dotari corespunzatoare.
 

   Statiunea Sveti Vlas este apreciata de multi turisti care doresc un sejur luxos dar intr-o statiune mai linistita. In plus, pana in statiunea Sunny Beach  se fac doar cateva minute, iar spre alte statiuni mai indepartate pleaca zilnic numeroase microbuze. In Sveti Vlas se trateaza cu succes numeroase afectiuni respiratorii in centrele SPA.
Restaurantele din statiune servesc preparate traditionale bulgaresti dar si apartinand bucatariei internationale.

 

Master Travel va propune o varietate larga de pachete turistice in statiunea Sveti Vlas la un pret special.

 

Să vă cautați vacanța potrivită este destul de captivant dar cîteodata poate să vă copleșească.Noi înțelegem acest lucru.De aceea suntem aici pentru a avea grija de orice aveți nevoie și să vă facem vacanța frumoasă și fără stres.

 

Sunați acum
022 022 035
060 057 000
Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean