Bine ați venit în Bukovel

peste 60 km de pîrtie doar pentru tine...

Despre BUKOVEL

Una dintre cele mai mari staţiuni de schi din Europa de Est, care rivalizează cu cele din Austria, Italia şi Elveţia, doar că preţurile sunt mai mici.

Aflată la o altitudine de 920 de metri, staţiunea de schi Bukovel din Ucraiana îşi întâmpină turiştii cu peisaje de vis, 60 de kilometri de pârtie şi 16 instalaţii de transport pe cablu.

În staţiunea din Ucraina, sezonul de schi începe la sfârşitul lui noiembrie şi ține până în aprilie.

Villa Grecu

Polyanitsa

Poziționat în centrul localității Polyanitsa la doar 2 km de pîrtie, Villa Grecu întîmpină oaspeții săi cu bucate gustoase, saună cu bazin, parcare, Wi-Fi, loc pentru grătar, loc pentru uscarea echipamentului de ski, închiriere echipament de ski, transfer la și de la pîrtie și multe altele.

Sejur 3 nopți

de la 77€

Hotel Herich

Polyanitsa

Noul hotel Herich (2017 )  este situat în partea centrală a localității Polyanitsa - cea mai apropiată localitate din Bukovel, la doar doi kilometri de pârtiile de schi. Hotelul "Gerich" din Bukovel este un complex hotelier modern de nivel european. Hotelul este complet echipat pentru un sejur confortabil în Carpați.

Sejur 3 nopți

de la 93€

Hotel Magia Carpaților

Bukovel

Hotelul "Magia Carpaților" este situat în centrul stațiunii de schi Bukovel. Acesta oferă camere elegante cu Wi-Fi gratuit, o saună și un restaurant mare. Toate camerele și apartamentele hotelului au priveliște la munți. Restaurantul din incintă servește preparate internaționale și ucrainene. În weekend, oaspeții pot deasemenea asculta muzică live în restaurant. Hotelul este situat la o plimbare de 7 minute de centrul telescopului nr. 2 din Bukovel.

Sejur 3 nopți

de la 110€

Villa Leku

Polyanitsa

Villa Leku oferă 37 de camere confortabile. Fiecare dintre ele este decorată în funcție de cele mai recente tendințe de design, iar principala caracteristică este prelucrarea pereților din lemn în camere cu ceară de albine.Toate camerele sunt dotate cu o baie cu duș și noi instalații sanitare. Camerele au, de asemenea, acces la internet (WI-FI) și un televizor. Villa Leku se extinde și se îmbunătățește în mod constant.

Sejur 3 nopți

de la 88€

Villa Anet

Polyanitsa

Vila "Anet" este situată la 2,3 km de "Bukovel". Proiectat într-un stil clasic, care este inerent în zona Carpatica, care ofera confortul interior si relaxare - o experiență de neuitat. Oaspeții au acces gratuit la rețeaua Wi-Fi, precum și o parcare privată pentru. Hotelul „Anet“ are o cameră specială pentru  uscarea echipamentului de schi și închiriere de schiuri, serviciu de spălătorie, servicii de valet. Hotelul oferă posibilitatea de a te relaxa în sauna din lemn cu piscină (pentru 10 persoane), precum și un restaurant, unde oaspeții se pot bucura de preparate delicioase din bucătăria ucraineană.

Sejur 3 nopți

de la 120€

Dacia

Tatariv

Hotelul Dacia este situat în satul Tatariv, la 9 km de Bukovel (lângă drumul Yaremche-Bukovel din traseul Prutets din Yablunitsa).Hotelul "Dacia" a fost construit în 2012. Pe teritoriu se află 4 case: un hotel, două vile și o saună. Camere confortabile cu balcoane pentru 60 de persoane. Numărul total de camere în hotel este de 18, dintre care 12 sunt de tip "standard" și 6 sunt de tip "duplex". În designul tuturor camerelor hotelului este folosit un copac, fiecare cameră are un balcon cu vedere la munți și la râu. Toate camerele au mobilier din lemn și un TV cu ecran plat.

Sejur 3 nopți

de la 70€

Rezervă vacanța acum!

Chișinău,Strada Columna 61

E-mail: mastertravelsrl@gmail.com

Tel: 060 057 000; 060 99 33 88

Fix: 022 022 035

 

© 2017 by Master Travel 

  • Google+ Social Icon
  • Facebook Clean